Berrybrothers
Nederlands Duits Pools Engels

Locaties

De zachtfruitkwekerij heeft drie locaties, te weten: Roggel, Neeritter en Zoelmond.

Locatie Roggel:
Deze locatie is het hart van ons bedrijf, hier is het allemaal begonnen en hier vinden nog steeds de meeste activiteiten plaats. Naast het koel & pakstation heeft locatie Roggel 20 hectare rode bessen (waarvan 2 hectare in kassen) en 2 hectare frambozen. Al het geoogste fruit wordt hier gekoeld, gesorteerd, verpakt en verkocht en ons kantoor is hier gelegen. Ook de personeelsverblijven voor onze buitenlandse werknemers staan in Roggel. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina personeel & vacatures.

Locatie Neeritter:
Deze locatie hebben wij aangekocht in januari 2009. In 2010 zal de eerste oogst rode bessen van het 23 hectare grote productieveld, waarvan 13 hectare net over de grens in Belgie ligt, plaatsvinden. Het geoogste fruit zal vervolgens naar Roggel getransporteerd worden waar het gekoeld wordt om te bewaren tot na het seizoen.

Locatie Zoelmond:
Deze locatie behoort niet echt tot onze zachtfruitkwekerij, we werken echter wel veel samen. Deze kwekerij is namelijk van de broer van Jan: Albert en zijn vrouw Wieke. De kwekerij is genaamd: BTG Fruit. Klik hier om naar de website van BTG fruit te gaan.